tag:blogger.com,1999:blog-7127128005714141649.post3687427298272039959..comments2023-12-03T01:34:41.139-05:00Comments on Здравето, Дар от Бога: Кисело зеле за подобряване на чревната флора и укрепване на имунната системаPlamen Shopovhttp://www.blogger.com/profile/08191900983024945064noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7127128005714141649.post-62312267663280957422016-02-06T12:43:56.309-05:002016-02-06T12:43:56.309-05:00Здравейте, не зная за коя статия се отнася. Тази с...Здравейте, не зная за коя статия се отнася. Тази статия е за киселото зеле.<br />1 с.л. е 15 гр. Ако ви се вижда много намалете количеството на ден. Пишете ми точно в статията за която става въпрос.<br />Благословение!Plamen Shopovhttps://www.blogger.com/profile/08191900983024945064noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7127128005714141649.post-91389960100378437352016-02-06T11:38:00.582-05:002016-02-06T11:38:00.582-05:00оздрави за това което правите.Имам въпрос за кокос...оздрави за това което правите.Имам въпрос за кокосовото масло.Какво значи 3-5 супени лъжици. Интересувам се по колко грама дневно zashtoto az vzemam po okolo 80-100 grama i mi se struva mnogo. molq za otgovor za6toto e vajno za men. izvinqvam se za latinicata no kirilicata otkaza. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7127128005714141649.post-18698221343232152962013-11-02T16:57:17.440-04:002013-11-02T16:57:17.440-04:00По една кафена чашка всяка сутрин, докато имате пр...По една кафена чашка всяка сутрин, докато имате проблем с редовността на червата.<br />Благословение и изцеление ви желая!Plamen Shopovhttps://www.blogger.com/profile/08191900983024945064noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7127128005714141649.post-47374163039246747372013-07-24T12:26:27.253-04:002013-07-24T12:26:27.253-04:00И все пак в какво количество и колко пъти в месеца...И все пак в какво количество и колко пъти в месеца трябва да се пие зелевият сок?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7127128005714141649.post-5858227646046647182012-02-28T09:41:01.659-05:002012-02-28T09:41:01.659-05:00Здравейте,
Не мога да ви кажа, колко време след пр...Здравейте,<br />Не мога да ви кажа, колко време след приема на зелевата чорба става очистване на червата. Това е индивидуално. Също трябва да пиете много вода за да ускорите процеса. Ако след 2-3 часа не се случи ще трябва да пиете още зелева чорба и вода. Да се прави това очистване 1-2 на месеца е доста натоварване за организма. Не е лошо да си сръбваме 1-2 глътки понякога сутрин. Ще ви пиша и на емейл.<br />Поздрави и благословение.Plamen Shopovhttps://www.blogger.com/profile/08191900983024945064noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7127128005714141649.post-65451881442525158072012-02-28T03:23:39.519-05:002012-02-28T03:23:39.519-05:00Здравейте, поздрави от България, където нещата вър...Здравейте, поздрави от България, където нещата вървят трудно и бавно, и за съжаление невежеството и неверието са огромни. Благодаря Ви за огромната работа, която извършвате в полза на просветляването на тези, които имат очи, уши и съре да го приемат! Отскоро се старая да приемам естествено ферментирали храни като домашно кисело мляко, домашен кефир /намерих си гъбата/, а от няколко дни ми дадоха и хубав зелев сок,още има, тъй като времето се застоя студено у нас. Искам да попитам: около 30-40 мин. след приема на 1-2 чаши сок /което несъмнено е приятно питие сутрин/ се получава ефект като от шанк пракшалана, макар и по-кратка форма, разбира се. Знам, че има своето обяснение, защото е солена вода на практика и т.н., но дали е полезно всяка сутрин това "измиване" на червата, тъй като за шанк пракшалана знаем, че не епрепоръчително повече от 1 или два пъти на месец, искам да кажа с оглед на полезните бактерии и др. Може да ми отговорите и на email bosilukanova@abv.bg или на bosilukanova@gmail.com. Желая успешен и ползотворен ден! Босилка - гр. СофияAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7127128005714141649.post-59275582771586378342010-05-31T21:30:51.258-04:002010-05-31T21:30:51.258-04:00Здравей Иво,
Старая се да проверявам доста сайтов...Здравей Иво, <br />Старая се да проверявам доста сайтове, за да бъде информацията достоверна, а някои рецепти ги правя и аз самият. Стайна температура е около 20-23 градуса. Ако е по топло предполагам, че може да се промени процеса на ферментация. Слагам капачка, на която съм направил 5-6 отвора, за да диша. В статията за глухарчето, има рецепта с корени от глухарче, която е също много ефикасна за укрепване на имунната система. Аз съм я изпробвал. Също препоръчвам една купа на ден салата от листа на глухарче. Стъблата и цвета също се използват за салата. Прочистват се черен дроб, бъбреци и жлъчка и др.<br />Благословение и изцеление!Plamen Shopovhttps://www.blogger.com/profile/08191900983024945064noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7127128005714141649.post-48968559426036209082010-05-31T12:37:07.426-04:002010-05-31T12:37:07.426-04:00здравей,
първо искам да те поздравя за страхотния ...здравей,<br />първо искам да те поздравя за страхотния блог и информацията, която си синтезирал<br />по въпроса със зелето искам да те питам 2 неща:<br />-какво имаш предвид под "да се държи на топло". стайна температура става ли?<br />-съдът, в който държиш чорбата затворен ли е, т.е. примерно ако е буркан с капачка, капачката затворена ли е, или е открехната за да "диша"<br />поздрави: ИвоAnonymousnoreply@blogger.com